24.07.2009

Ronaldo Filistin'de


Eski günlerin hatrına atılmış bir başlık.
Ve tekrar gerçekleşmesi olası....
Ronaldo 2005'te Birleşmiş Milletler Gönüllü elçisi olarak ziyaret etmişti Filistin'i. Ve o günlerde pek bilinmeyen bir hikaye vardı. Filistin'li bir futbol hastası olan Alneyrab, Ronaldo ile tanışmak için gün sayıyor, hayaller kuruyordu, arkadaşları ona "Ronaldo" diye sesleniyordu ama olmadı, bir mayın, kopan bir ayak derken bir mülteci kampında sessiz sedasız göçtü Alneyrab 13 yaşındayken. Halbuki ne hayalleri vardı... Ronaldo'dan belki de imzalı bir forma, o olmadı imzalı bir kağıt alacak ve derme çatma çadırının bir duvarına asacaktı.. Bu hikayenin dilden dile dolaşmasıyla film fikri geldi akıllara, tüm dünyaya duyurmak için...
Yapımcılığını Mansur Muhammed Latif'in yapacağı, Brezilya-İran Ticaret Odası'nın destek olacağı filmde Alneyrab'ın hayatı anlatılacak ve Ronaldo bu filmde "kendini" oynayacak. Filmin ismi henüz net değil, 2010 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Ayrıca Ronaldo'nun Lübnan'da yapılacak film çekimlerinden sonra Filistin'e geçip bir dostluk maçına katılması muhtemel.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ronaldo'nun futbolculuğu gibi kalbide kocaman. Zidane ile birlikte bir çok yardım maçı düzenlemişti. KEşke bu sakatlık belası onun gibi pırlanta kalpli birini başına hiç gelmese idi.

Yorum Gönder

 
Site Meter